Ukratko

Štampani Beton
Je dekorativna podna obloga. Po svojoj strukturi štampani beton čini armirani beton koji je ojačan propilenskim vlaknima i obojen postojanom bojom. Kao dodatnu dekoratvnu osobinu u njega može biti utisnuta tekstura po izboru i primenjena dodatna zaštita specijalnim lakovima.
Kuća, Bašta
Vaša okućnica vam može predstavljati najboljeg saveznika u borbi protiv stresa i nezdrave svakodnevnice, a opet, može predstavljati izvor stresa i doprinos nezdravoj svakodnevnici. Ne dozvolite da se to desi! Pozovite nas zajedno ćemo osmisliti i realizovati vaš čarobni kutak za odmor i opuštanje.
Firme, Preduzeća
Pejzažna arhitektura i dizajn vrtova namenjen korporativnim klijentima je zadatak kome pristupamo za posebnom pažnjom. Strogo vodeći računa da se ekologija i sklad sa okolinom ne izgubi u modernizmu koji koji korporativni indetitet većim delom zahtevaju.
Saznaj više

planiranje & procena

Za svako prostorno planiranje i procenu posla, stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas, rado ćemo se odazvati vašem pozivu, saslušati vas i dati savete bazirane na našem višegodišnjem iskustvu i stotinama realizovanih projekata..
Uređenje eksterijera često prati veliki broj nepoznanica zbog kojih naši klijenti često odlažu realizaciju svojih zamisli. Najčešće probleme smo davno uočili to su pitanja samog dizajna, tj. pejzažne arhitekture i cene. Na ove kao i na mnoge druge upite, rado ćemo vam odgovoriti - Kontaktirajte nas!
Drugi nas opisuju kao prave majstore svog zanata!
Uverite se i sami u to, pogledajte našu galeriju, pozovite nas kod vas i pokazaćemo vam još više! Svako opravdano poklonjeno poverenje opravdali smo kvalitetom koji ostavlja bez daha.
Pogledaj Galeriju

PejzaŽna arhitektura

Uloga pejzažne arhitekture u današnjem društvu sasluženo zauzima mesto koje joj pripada.

Kvalitetna pejzažna arhitektura predstavlja balans između racionalnog, fizičkog i kulturnog sa jedne strane i duhovnog i prirodnog sa druge strane. Dozvolite nam da vam kroz našu ponudu i predloge predstavimo naša dostigunuća i kapacitete u ovoj oblasti

Saznaj Više...

Projektovanje, ureĐenje spoljnog prostora

Bilo da je u pitanju toplo porodično gnezdo ili veliki korporativni objekat, svaka okućnica zaslužuje posebnu pažnju jer osim što predstavlja vas ili vašu kompaniju lično, ona predstavlja i vašu vezu sa prirodom, sa svim zdravim duhovnim i prirodnim pratećim elementima.

U poslu smo preko 15 godina, nikad se nismo vodili mislima da smo najpametniji i najsposobniji, slušali smo naše klijente, njihovu kreativnost - prihvatali pomoć stručnijih, starijih i iskusnijih. To nam je upravo i dalo snage i mudrosti da u verovatno za poslovanje, najtežim godinama koje je Srbija nadamo se ostavila iza sebe, opstanemo i izgradimo ime iza kojeg sa ponosom stojimo!

Saznaj više...